GP zijspancross in Oldebroek

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Stichting Circuit Oldebroek ontwaakt uit winterslaap!

Niet alleen de crossers hebben de afgelopen periode hard gewerkt om optimaal aan het seizoen te beginnen.  Ook de diverse verengingen zijn al weken druk in de weer om een mooi evenement voor te bereiden. Afgelopen weekend ging het ONK seizoen traditie getrouw van start in Lochem. Vice-wereldkampioen en regerend Nederlands Kampioen Etienne Bax en Kaspars Stupelis wisten beide manches overtuigend te winnen, waardoor zij met vertrouwen af zullen reizen naar Oss, waar komend weekend de tweede wedstrijd meetellend om het Open Nederlands Kampioenschap georganiseerd wordt. Gert van Werven en Peter Beunk lieten met een tweede en derde plek ook van zich spreken. Derde in het dag klassement werd de Belgisch-Nederlandse combinatie Clohse-Verhagen. Op circuit “de Witte Ruysheuvel” zullen de regerend Wereldkampioenen Ben Adriaenssen en Ben van den Bogaart ook hun opwachting maken. Door ziekte moesten zij de wedstrijd in Lochem aan zich voorbij laten gaan.

De start van het GP seizoen zit er ook aan te komen! In het Zwitserse Frauenfeld gaat de internationale top op Tweede Paasdag strijden om het eremetaal. Via Frankrijk, Spanje en Duitsland zal het GP circus neerstrijken in Oldebroek tijdens het Pinksterweekend. De voorbereidingen achter de schermen zijn in volle gang. Binnenkort starten de vrijwilligers ook weer met het circuit op te bouwen.
 
De flyers en de spandoeken zijn gedrukt voor het pinksterweekend.
Op de vrijdag avond wordt er een groot feest georganiseerd in de grote feesttent langs de Vreeweg met diverse Nederlandsche artiesten. Zaterdag staan de trainingen en kwalificaties op het programma. Tweede Pinksterdag maken de muzikale klanken weer plaats voor het geluid van ronkende motoren. Dan wordt er gestreden voor de WK punten!

Niet alleen de GP mannen zullen hun opwachting maken op “Circuit de Bargen”. In de clubklasse zullen ook diverse regionale deelnemers proberen een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. En wat te denken van de classic-sidecars? Er is ook ruimte voor geweld op vier wielen. De quads rijden in Oldebroek hun rondjes in de strijd om het ONK.

Het beloven twee bomvolle dagen te worden, waarvan u niks mag missen!

Houd voor al het laatste nieuws onze site in de gaten!
www.stichtingcircuitoldebroek.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?