Orange Days: Test KTM street motoren

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Vanaf 14.03.2015 is jouw kans om de nieuwe KTM ADVENTURE range te ontdekken bij je lokale KTM dealer en om een testrit te boeken op een KTM street model. Vraag naar meer informatie bij je dealer of ga naar www.ktm.nl/testride.

De Orange Days zijn een ideale kans om kennis te maken met KTM street motoren. Verspreid over het hele land staan de volgende motoren klaar voor een testrit:

– 1290 Super Adventure
– 1190 Adventure R
– 1190 Adventure
– 1050 Adventure
– 1290 Super Duke R
– 690 Duke R
– 690 Duke
– 390 Duke
– 690 SMC R
– RC390
– RC125

Pak je kans en boek nu een KTM testrit via www.ktm.nl/testride

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?