donderdag 18 april 2024

GPX onthult exclusieve neo-retro sportmotor voor Japan

GPX introduceert een exclusieve neo-retro sportmotor speciaal ontworpen voor de Japanse markt. De limited edition café-racer van GPX ziet er zeer aantrekkelijk uit.

Het Thaise motor- en scootermerk GPX, dat lichte tweewielers verkoopt in Azië en Japan, verwierf bekendheid met de Demon 150 GR, een replica van de Ducati Panigale. Het merk brengt nu een verleidelijke 250cc neo-retro sportmotor op de markt: GTM250R. Slechts 150 exemplaren van deze motor worden in 2024 geproduceerd en ze zijn alleen verkrijgbaar in Japan. Het is dus onwaarschijnlijk dat je er ooit een op de wegen buiten Japan tegenkomt, wat jammer is. De GTM250R volgt het succes van zijn voorganger, de GPX Gentleman Racer 200, maar heeft een upgrade gekregen naar een 250cc-injectiemotor die ongeveer twintig paardenkrachten levert.

Technische specificaties tonen ook een drooggewicht van 148 kg, 17 inch spaakwielen, upside-down voorvork en radiale dubbele schijfremmen. Voor ¥566,500 (ongeveer € 3.600,-) kun je eigenaar worden van een GTM250R. Als je in Japan woont…

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen