Gratis circuitknallen

Mocht je in juni nog niet veel gepland hebben en zou je wel graag eens willen spelen op Mettet, doe dan eens een gooi naar de mail en win van deze week. De prijs is namelijk een Racecracks-circuitdag op 21 juni. Hoef je amper iets voor te doen. Alleen onderstaand formulier invullen volstaat! De circuitdagen van Racecracks staan bekend om de kwaliteit, het goede lesniveau, de veiligheid en – ook niet onbelangrijk – veel gezelligheid.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.