Einde voor MZ

Het heeft lang geduurd en er is echt alles aan gedaan, maar nu houdt het dan toch definitief op voor het roemruchte MZ. Het merk uit voormalig Oost-Duitsland stond al geruime tijd onder curatele, maar de curator is er niet in geslaagd investeerders te vinden die het noodlijdende merk nieuw leven in willen blazen. Hiervoor zou een bedrag met zeker zes cijfers gemoeid zijn, maar daarvoor bleek niemand animo te hebben. De dertig medewerkers zijn per 30 april naar huis gestuurd. Een nieuw op te starten bedrijfje voor vervangingsonderdelen zal ook maar plaats kunnen bieden voor enkele van die medewerkers.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.