Gratis digitale editie MOTO73

MOTO73 is via tijdschrift.nl ook digitaal te lezen, en bezoekers van de Motorbeurs kunnen editie 3 gratis downloaden! Het belangrijkste dat je moet weten? Dat de kortingscode MOTO7303 is!

Via deze link kun je editie 3 benaderen. Laat de pagina even uitladen en druk dan op ‘koop nu’ onder editie 3. Nadat je een tijdschrift.nl-account hebt aangemaakt (of misschien heb je die al) kun je de kortingscode ‘MOTO7303’ invullen via de link ‘vul jouw kortingscode in’. Hierna staat MOTO73 nr. 3 klaar in de app van tijdschrift.nl, die je kunt downloaden hier via Google Play of hier in de App Store.

Veel leesplezier!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.