Gratis filmkaarten

Soms is het toch wel handig als je goed kan motorrijden. Om bijvoorbeeld banken te overvallen, zo blijkt tenminste in de film ‘The place beyond the Pines’. In deze nieuwe bioscoopfilm met topcast (Ryan Gosling, Bradley Cooper, Ray Liotta en de immer aantrekkelijke Eva Mendes) gaat hoofdrolspeler Luke het verkeerde pad op om aan geld te komen voor zijn zoontje, die onverwachts in zijn leven is gekomen. Maar zoals altijd, gaat het allemaal niet zoals hij had gehoopt.

Deze spannende film (die 4 april op het witte doek verschijnt) kun jij gratis en voor niets in de bioscoop zien, want wij mogen drie keer twee vrijkaarten weggeven voor ‘The place beyond the pines’. Tevens doen we, omdat het kan, er ook nog een dvd van ‘Blue Valentine’ bij. Het enige wat je ervoor hoeft te doen, is surfen naar www.motor.nl en aldaar het mail & win-formulier invullen. Op maandag 1  april sluit deze actie. Alvast veel succes!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.