vrijdag 19 april 2024

Gratis filmkaarten

Soms is het toch wel handig als je goed kan motorrijden. Om bijvoorbeeld banken te overvallen, zo blijkt tenminste in de film ‘The place beyond the Pines’. In deze nieuwe bioscoopfilm met topcast (Ryan Gosling, Bradley Cooper, Ray Liotta en de immer aantrekkelijke Eva Mendes) gaat hoofdrolspeler Luke het verkeerde pad op om aan geld te komen voor zijn zoontje, die onverwachts in zijn leven is gekomen. Maar zoals altijd, gaat het allemaal niet zoals hij had gehoopt.

Deze spannende film (die 4 april op het witte doek verschijnt) kun jij gratis en voor niets in de bioscoop zien, want wij mogen drie keer twee vrijkaarten weggeven voor ‘The place beyond the pines’. Tevens doen we, omdat het kan, er ook nog een dvd van ‘Blue Valentine’ bij. Het enige wat je ervoor hoeft te doen, is surfen naar www.motor.nl en aldaar het mail & win-formulier invullen. Op maandag 1  april sluit deze actie. Alvast veel succes!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen