Nieuwe rubriek MOTOR Magazine

Als er één ding is wat motorrijders verbindt, is het wel het feit dat we allemaal vrij vindingrijk zijn. Of het nou gaat om het effectief wegstouwen van zoveel mogelijk bagage op een motorfiets als we op vakantie gaan, het op inventieve wijze proberen warm te blijven zonder een klein vermogen neer te tellen voor hightech astronautenkleding of een lumineuze manier vinden om zonder hulp van anderen toch alleen je ketting en niet ook je achterband te smeren.

Binnen de motorwereld zweven er tal van wijsheden, kleine handigheidjes en kostenbesparende tips, die het leven van de motorrijder kunnen verrijken. Wij willen ze allemaal weten via redactie@motor.nl, zodat we die onschatbare informatie met jullie kunnen delen en daar hebben we € 50,- voor over. Wordt jouw tip nog geld waard ook!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.