vrijdag 29 maart 2024

Nieuwe rubriek MOTOR Magazine

Als er één ding is wat motorrijders verbindt, is het wel het feit dat we allemaal vrij vindingrijk zijn. Of het nou gaat om het effectief wegstouwen van zoveel mogelijk bagage op een motorfiets als we op vakantie gaan, het op inventieve wijze proberen warm te blijven zonder een klein vermogen neer te tellen voor hightech astronautenkleding of een lumineuze manier vinden om zonder hulp van anderen toch alleen je ketting en niet ook je achterband te smeren.

Binnen de motorwereld zweven er tal van wijsheden, kleine handigheidjes en kostenbesparende tips, die het leven van de motorrijder kunnen verrijken. Wij willen ze allemaal weten via redactie@www.motor.nl, zodat we die onschatbare informatie met jullie kunnen delen en daar hebben we € 50,- voor over. Wordt jouw tip nog geld waard ook!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen