13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Gratis kaarten voor JACK’S Racing Day 5 – 7 augustus op TT-circuit nu verkrijgbaar!

De eerste gratis toegangsbewijzen voor JACK’S Racing Day, 5 – 7 augustus aanstaande, werden traditioneel verspreid via het officiële programmaboek van de Dutch TT, maar vanaf morgen, 1 juli, zijn de gratis kaarten ook online verkrijgbaar via jacksracingday.nl. Kaarten voor de paddock, het binnenterrein, zijn tot 15 juli met voorverkoopkorting te bestellen. 

Het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa op TT Circuit Assen vindt van 5 tot en met 7 augustus. Met een gratis toegangsbewijs dat in de maand voorafgaand aan het evenement wordt verspreid kun je op zaterdag 6 of zondag 7 augustus genieten van races en demonstraties vanaf de TT-tribunes. 

Paddockkaarten met voorverkoopkorting tot 15 juli

Fans die alle alle exclusieve voertuigen, de coureurs en de sleutelende teams van dichtbij willen beleven, doen er goed aan om in de voorverkoop hun paddockkaarten te kopen. De paddock is het binnenterrein van het TT Circuit  Assen, letterlijk het hart van JACK’S Racing Day. Paddockkaarten à 25 euro zijn tot 15 juli a.s. met 10 Euro korting te bestellen via jacksracingday.nl. Kinderen tot de leeftijd van 13 jaar mogen het hele weekend gratis mee naar binnen!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen