zaterdag 20 april 2024

Gratis kaarten voor JACK’S Racing Day 5 – 7 augustus op TT-circuit nu verkrijgbaar!

De eerste gratis toegangsbewijzen voor JACK’S Racing Day, 5 – 7 augustus aanstaande, werden traditioneel verspreid via het officiële programmaboek van de Dutch TT, maar vanaf morgen, 1 juli, zijn de gratis kaarten ook online verkrijgbaar via jacksracingday.nl. Kaarten voor de paddock, het binnenterrein, zijn tot 15 juli met voorverkoopkorting te bestellen. 

Het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa op TT Circuit Assen vindt van 5 tot en met 7 augustus. Met een gratis toegangsbewijs dat in de maand voorafgaand aan het evenement wordt verspreid kun je op zaterdag 6 of zondag 7 augustus genieten van races en demonstraties vanaf de TT-tribunes. 

Paddockkaarten met voorverkoopkorting tot 15 juli

Fans die alle alle exclusieve voertuigen, de coureurs en de sleutelende teams van dichtbij willen beleven, doen er goed aan om in de voorverkoop hun paddockkaarten te kopen. De paddock is het binnenterrein van het TT Circuit  Assen, letterlijk het hart van JACK’S Racing Day. Paddockkaarten à 25 euro zijn tot 15 juli a.s. met 10 Euro korting te bestellen via jacksracingday.nl. Kinderen tot de leeftijd van 13 jaar mogen het hele weekend gratis mee naar binnen!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen