Gratis lezing motorrijden in de Himalaya

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Motoravonturier Joop van der Heijden (www.Lifeisjoy.nl) is na zijn motorreis over land naar Nepal inmiddels alweer 5 keer terug geweest naar de Himalaya. Hij begeleid daar groepen motorrijders over de hoogste bergpassen van de wereld en zal ook in 2019 weer een groep gaan begeleiden.

Om zijn ervaringen te delen gaat hij de komende maanden mooie lezingen geven bij motorclubs, verenigingen, bedrijven of gewoon bij mensen thuis. (minimaal 4 personen) Prachtige verhalen over de hoogste bergtoppen, het omgaan met hoogteziekte, afgesloten wegen, het boeddhistische leven en nog veel meer. Dit allemaal aangevuld met mooie foto’s en natuurlijk de bekende Lifeisjoy filmpjes. (www.Lifeisjoy.nl)

Dit avond of middag vullend programma is volledig kosteloos, alleen een kopje koffie en een enthousiast publiek is voldoende. Voor boekingen en info kan er gemaild worden naar info@Lifeisjoy.nl

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?