zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Gratis lezing motorrijden in de Himalaya

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Motoravonturier Joop van der Heijden (www.Lifeisjoy.nl) is na zijn motorreis over land naar Nepal inmiddels alweer 5 keer terug geweest naar de Himalaya. Hij begeleid daar groepen motorrijders over de hoogste bergpassen van de wereld en zal ook in 2019 weer een groep gaan begeleiden.

Om zijn ervaringen te delen gaat hij de komende maanden mooie lezingen geven bij motorclubs, verenigingen, bedrijven of gewoon bij mensen thuis. (minimaal 4 personen) Prachtige verhalen over de hoogste bergtoppen, het omgaan met hoogteziekte, afgesloten wegen, het boeddhistische leven en nog veel meer. Dit allemaal aangevuld met mooie foto’s en natuurlijk de bekende Lifeisjoy filmpjes. (www.Lifeisjoy.nl)

Dit avond of middag vullend programma is volledig kosteloos, alleen een kopje koffie en een enthousiast publiek is voldoende. Voor boekingen en info kan er gemaild worden naar info@Lifeisjoy.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen