Grijs voor Kawasaki Z900RS en Z900RS CAFE 2019

De 2019 Kawasaki Z900RS en Z900RS CAFE zijn een hommage aan de Kawasaki Z1 uit 1972. Dit model zette Kawasaki wereldwijd op de kaart en kan gezien worden als een van de grondleggers van de moderne motorfiets zoals wij die vandaag de dag kennen.

Kleuren

De Z900RS is in 2019 verkrijgbaar in drie kleuren; het nostalgische Candytone Brown met gepolijste wielen, het moderne Metallic Matte Covert Khaki of het stijlvolle Metallic Spark Black.

De Z900RS CAFE met kenmerkende topkuip wordt komend seizoen naast het sportieve Vintage Lime Green voor het eerst ook in de stijlvolle nieuwe kleur Metallic Graphic Gray geleverd. 

De 2019 Kawasaki Z900RS en Z900RS CAFE staan dit najaar al in de showroom en zijn beschikbaar vanaf respectievelijk €12.999,- en €13.499,-.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?