13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Harley maakt winnaars bekend van wereldwijde Battle of the Kings 2018

EICMA 2018 is de plek waar Harley-Davidson de winnaar van de wereldwijde Battle of the Kings 2018 competitie bekend maakt.

Battle of the Kings is ‘s werelds grootste dealer custom build-off. Met custom specialisten in ruim 300 Harley-Davidson dealerships in 30 landen over de hele wereld. Die strijden voor de 2018 titel. Dealers werden uitgedaagd een custom Harley-Davidson te bouwen.

Maximaal 50% van de donor winkelprijs mag het totale customization budget zijn. Alle spullen komen de uitgebreide Harley-Davidson Genuine Motor Accessories catalogus. Grand finalisten uit Thailand, Australië en Italië staan met hun creaties op de Harley-Davidson stand. Zijn hopen  gekroond te worden tot ultieme Custom King.

De winnaar wordt gekozen door het Harley-Davidson styling en design team. De bekendmaking vindt plaats tijdens de persconferentie om 14.50 uur op dinsdag 6 november.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen