Harley maakt winnaars bekend van wereldwijde Battle of the Kings 2018

EICMA 2018 is de plek waar Harley-Davidson de winnaar van de wereldwijde Battle of the Kings 2018 competitie bekend maakt.

Battle of the Kings is ‘s werelds grootste dealer custom build-off. Met custom specialisten in ruim 300 Harley-Davidson dealerships in 30 landen over de hele wereld. Die strijden voor de 2018 titel. Dealers werden uitgedaagd een custom Harley-Davidson te bouwen.

Maximaal 50% van de donor winkelprijs mag het totale customization budget zijn. Alle spullen komen de uitgebreide Harley-Davidson Genuine Motor Accessories catalogus. Grand finalisten uit Thailand, Australië en Italië staan met hun creaties op de Harley-Davidson stand. Zijn hopen  gekroond te worden tot ultieme Custom King.

De winnaar wordt gekozen door het Harley-Davidson styling en design team. De bekendmaking vindt plaats tijdens de persconferentie om 14.50 uur op dinsdag 6 november.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?