vrijdag 19 april 2024

Groenevelt Motoren viert 10-jarig jubileum

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De oergezellige Sonse Motorbeurs vindt dit jaar weer plaats op a.s. zondag 2 april. Het is een trekpleister voor motorrijders uit heel Nederland! Met leuke festiviteiten en een toerrit wordt een feestelijke aftrap gegeven aan het motorseizoen van 2017. Groenevelt Motoren Ekkersrijt 1012 in Son en Breugel, verkozen tot “Beste motorzaak 2015 & 2016” in de regio Eindhoven, is ook dit jaar weer gastheer van deze geweldige motorbeurs. De Sonse Motorbeurs is een beurs waar de motorliefhebber zich breed kan laten informeren.

De Sonse Motorbeurs staat dit jaar in het thema van het 10-jarig jubileum. Op de beurs zullen verschillende leveranciers aanwezig zijn, zoals o.a. Richa kleding, Bridgestone banden, Putoline, Sena communicatie met natuurlijk aantrekkelijke jubileumsaanbiedingen.

Groenevelt viert 10-jarig bestaan
Al ruim 45 jaar ‘de motorzaak’ in de regio Eindhoven. Actief in de motorbranche sinds 1973. In 1980 was het tijd voor een nieuw bedrijfsband en vestigde het bedrijf Groen Motoren zich op het toen nieuwe bedrijventerrein Ekkersrijt. Groen Motoren werd na bijna 35 jaar Groenevelt Motoren in 2007. Chef werkplaats/ 1e monteur Rob Groenevelt nam toen het bedrijf over en viert dit jaar in 2017 al weer zijn 10-jarig jubileum. Rob is van huis uit monteur maar houdt zich hoofdzakelijk bezig met de verkoop en de winkel, de techniek blijft echter zijn passie.

Showroom
Tijdens de beurs kan een bezoek aan de sfeervol ingerichte showroom van Groenhart Motoren met een ruim assortiment nieuwe en gebruikte motoren, de nieuwste collectie kleding, helmen, navigatie- en communicatiesystemen niet ontbreken. Zelfs aan de motorrijder met ‘een maatje meer’ is gedacht. Ook hebben zij een nieuwe retrohoek gecreëerd voor de motorrijder met nostalgie. De SOnse Motorbeurs 2017 is een beurs waar de motorliefhebber zich breed kan laten informeren.

Gratis try-out
Wel motorliefhebber maar nog geen motorrijbewijs? Doe meteen een gratis try-out bij onze lokale Sonse rijschool Wegwijs. De rijschool met een jarenlange ervaring op het gebied van het halen van je motorrijbewijs.

Super Motorschool
Ook zal er een wedstrijd behendigsheidsparcour worden uitgezet door de Super Motorschool, waar jij je zelf kunt bewijzen. En natuurlijk zijn er leuke prijzen mee te winnen.

Toerrit
Ook kan er eventueel deel worden genomen aan twee motortoertochten met een open deelname voor iedereen. De eerste toerrit vertrekt om 10:00 uur en de tweede om 13:00 uur.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen