GS Experience

Aanstaande zaterdag 27 april biedt Motor Houtrust in Den Haag je de mogelijkheid om proef te rijden op de GS modellen. Tijdens deze dag zijn de motoren te vergelijken en kan je ontdekken welke motor, van de zes modellen, het beste bij je pas. De G 650 GS, F 700 GS, F 700 GS, F 800 GS, de nieuwe R 1200 GS en de R 1200 GS Adventure zijn zaterdag beschikbaar om op rijden.

Als je zaterdag een proefrit maakt krijg je ook 10% kassakorting op alle GS-producten in de kledingshop zoals enduro helmen, enduro pakken en enduro laarzen. Deze aanbieding is alleen op zaterdag.
 
Als je meerdere modellen wil proberen, wees er dan vroeg bij. Kijk voor meer informatie op de website van Motor Houtrust.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.