donderdag 25 april 2024

GS Experience

Aanstaande zaterdag 27 april biedt Motor Houtrust in Den Haag je de mogelijkheid om proef te rijden op de GS modellen. Tijdens deze dag zijn de motoren te vergelijken en kan je ontdekken welke motor, van de zes modellen, het beste bij je pas. De G 650 GS, F 700 GS, F 700 GS, F 800 GS, de nieuwe R 1200 GS en de R 1200 GS Adventure zijn zaterdag beschikbaar om op rijden.

Als je zaterdag een proefrit maakt krijg je ook 10% kassakorting op alle GS-producten in de kledingshop zoals enduro helmen, enduro pakken en enduro laarzen. Deze aanbieding is alleen op zaterdag.
 
Als je meerdere modellen wil proberen, wees er dan vroeg bij. Kijk voor meer informatie op de website van Motor Houtrust.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen