woensdag 8 februari 2023

H-D Point verhuist naar Drachten

Trots maakt eigenaar Freerk van der Goot van H-D Point (www.hdpoint.nl) zijn goede voornemens voor 2012 bekend. Na elf jaar gevestigd te zijn geweest in Leeuwarden verhuist hij zijn officiële Harley-Davidson dealership in 2012 naar Drachten.

Van der Goot: “We hadden al langer de gedachte om te verhuizen naar een meer centrale locatie in Noord-Nederland. Het pand aan de A7 in Drachten is uitermate geschikt voor ons dealership en biedt volop ruimte voor allerlei activiteiten.”

De nieuwe locatie ligt op 25 minuten rijden van Leeuwarden. “Voor de ene klant iets dichterbij, voor de andere iets verder. Maar een voordeel voor mijn klanten uit Leeuwarden is dat hun Harley nu eindelijk eens op bedrijfstemperatuur is als ze op de koffie komen!”, aldus Van der Goot.

Begin volgend jaar zal er meer bekend worden over de exacte planning van de verhuizing, maar Van der Goot hoopt voor de zomer over te zijn. Tot die tijd kun je uiteraard gewoon nog terecht aan de Harlingerstraatweg in Leeuwarden.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen