Hand op de knip, motorhuur floreert

Motorrijders kijken in deze onzekere tijden nog even de kat uit de boom als het gaat om het kopen van een nieuwe motorfiets. Motorhuur zit echter stevig in de lift volgens cijfers van MotoShare.

MotoShare is een platform dat particuliere en zakelijke huurders en verhuurders van motoren bij elkaar brengt. Het zag de omzet het afgelopen kwartaal met 41 procent stijgen. Tegelijk daalde de verkoop van nieuwe motoren met 17 procent. Blijkbaar willen we nog wel iets nieuws/anders onze gat voelen, maar er niet de volle mep voor betalen.

Waarschijnlijk voelen ook motorloze rijders die verplicht thuis werken meer dan ooit de noodzaak om er af en toe helemaal uit te zijn. Een motor huren is dan een prima idee. Het maakt wel nieuwsgierig of door alle wegafsluitingen van de laatste tijd het animo voor motorhuur weer daalt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.