vrijdag 24 maart 2023

Hand op de knip, motorhuur floreert

Motorrijders kijken in deze onzekere tijden nog even de kat uit de boom als het gaat om het kopen van een nieuwe motorfiets. Motorhuur zit echter stevig in de lift volgens cijfers van MotoShare.

MotoShare is een platform dat particuliere en zakelijke huurders en verhuurders van motoren bij elkaar brengt. Het zag de omzet het afgelopen kwartaal met 41 procent stijgen. Tegelijk daalde de verkoop van nieuwe motoren met 17 procent. Blijkbaar willen we nog wel iets nieuws/anders onze gat voelen, maar er niet de volle mep voor betalen.

Waarschijnlijk voelen ook motorloze rijders die verplicht thuis werken meer dan ooit de noodzaak om er af en toe helemaal uit te zijn. Een motor huren is dan een prima idee. Het maakt wel nieuwsgierig of door alle wegafsluitingen van de laatste tijd het animo voor motorhuur weer daalt.

Ad van de Wiel
Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image