vrijdag 19 april 2024

Terugroepactie KTM 790 Adventure (R) 2019 en 2020

Onder extreme omstandigheden kan de achterrem van de 790 Adventure-modellen van KTM uitvallen. Meer dan genoeg reden voor de Oostenrijkse motorfabrikant om een terugroepactie op poten te zetten.

Vanwege materiaalafwijkingen in de remleiding functioneert de achterrem mogelijk niet. KTM controleert en vervangt daarom gratis de remleiding die van de achterremklauw naar de ABS-modulator leidt. Het informeert Adventure-eigenaren (lees de laaiend enthousiaste test van de allroad trouwens hier, let op dit is premium content!) momenteel om contact op te nemen met een KTM-dealer voor een afspraak. Wil je weten of jouw Adventure ook aan de beurt is, dan kun je dat hier online bekijken.

Ad van de Wiel
Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen