Terugroepactie KTM 790 Adventure (R) 2019 en 2020

Onder extreme omstandigheden kan de achterrem van de 790 Adventure-modellen van KTM uitvallen. Meer dan genoeg reden voor de Oostenrijkse motorfabrikant om een terugroepactie op poten te zetten.

Vanwege materiaalafwijkingen in de remleiding functioneert de achterrem mogelijk niet. KTM controleert en vervangt daarom gratis de remleiding die van de achterremklauw naar de ABS-modulator leidt. Het informeert Adventure-eigenaren (lees de laaiend enthousiaste test van de allroad trouwens hier, let op dit is premium content!) momenteel om contact op te nemen met een KTM-dealer voor een afspraak. Wil je weten of jouw Adventure ook aan de beurt is, dan kun je dat hier online bekijken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Misschien vind je dit ook interessant?