Hang gratis je REV’IT!-jas en -broek op

Op zaterdag 29 juni 2013 vindt alweer de 83e editie van de Dutch TT in Assen plaats. Geniet zorgeloos van deze fantastische racedag en hang je REV'IT!-jas en -broek gratis op in de Riders for Health-helmgarderobe.

Riders for Health verzorgt al jaren de helmgarderobe tijdens de TT van Assen. Eén garderobe bevindt zich achter de hoofdtribune van het circuit en een tweede vind je bij de ingang van de Stekkenwal. Van de opbrengsten onderhoudt en beheert Riders voertuigen waarmee medici in Afrika de meest afgelegen gebieden kunnen bezoeken om zorg, kennis en medicamenten ter plaatse te kunnen inzetten.

Download de garderobebon op http://news.revit.eu.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.