MOTO73 Dutch TT-voorbeschouwing 2013

Met nog een week voor de Nederlandse MotoGP-race, staat MOTO73 volledig in het teken van de Dutch TT. Uiteraard krijgt het fenomeen Marc Marquez veel aandacht en blikken we uitgebreid terug op de GP van Barcelona, maar dat is lang niet alles! Want wat is er aan de hand met de Yamaha-blokken? Kan Valentino Rossi op Assen weer eens winnen? En kunnen de Nederlanders voor een verrassing zorgen? Je leest het in MOTO73, nummer 13. Mis ‘m niet. Nu met gratis TT Tribunegids!

GP Catalunya
Het tweede prestigeduel tussen het Spaanse supertrio in eigen land. Spaanse coureurs heersen in de MotoGP en de Moto3. Hoeveel succes bracht de thuis-GP in Catalunya?

TT-Tribunegids
In het hart van het blad een uitneembare TT-Tribunegids. Alles wat je moet weten over de rijders in de drie GP-klassen.

Marc Marquez
Hij is dé sensatie van dit moment, Marc Marquez. Drie jaar achter elkaar won de Spanjaard in Assen. Hoe kijkt hij aan tegen de TT van 2013?

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.