Harley Davidson, Ducati en Yamaha motoren onder de virtuele hamer

BVA Auctions, Europees marktleider in online veilingen, organiseert van 25 tot en met 31 maart een openbare veiling van diverse soorten motoren in Apeldoorn en Amersfoort. Het aanbod van de veiling bestaat uit onder andere een Harley Davidson FLSTC Heritage classic, een Suzuki Intruder M1800R Z-edition, een Ducati 749 Superbike etc. Klik hier om het complete veilingaanbod te bekijken.  

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de kijkdag op vrijdag 25 maart 2016. De deuren staan open van 12:00 uur tot 16:00 uur aan de Vlijtseweg 202 in Apeldoorn (kavels 1 t/m 12) en aan de Kryptonweg 8 in Amersfoort (kavels 13 t/m 17).

Over BVA Auctions B.V.
BVA Auctions is, als onderdeel van de Auctio Group, Europees marktleider in online veilingen. BVA Auctions veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen online bezoekers en meer dan 1.2 miljoen geregistreerde bieders. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?