vrijdag 17 mei 2024

Harley-Davidson: een webserie gewijd aan Joan Pedrero & Africa Eco Race

Harley-Davidson Italië heeft een webserie gemaakt met als hoofdrolspeler de Dakar-coureur Joan Pedrero. De serie volgt zijn deelname aan de Africa Eco Race op een Harley-Davidson Pan America 1250TM, de eerste reis-enduro van Harley-Davidson. Fans van Harley zullen ongetwijfeld kunnen genieten van dit raceverhaal.

Dakar-coureur schrijft geschiedenis met Harley-Davidson

De webserie documenteert alle ins & outs van de race in vijf afleveringen, waarbij Pedrero wordt gevolgd van Monaco naar Lac Rose in Dakar. Natuurlijk zijn we dan ook getuige van de extreme capaciteiten van de Pan America 1250 en hoe deze het avontuurlijke DNA belichaamt waarvan Harley-Davidson zegt dat het een integraal onderdeel van ze is.

De serie stelt je in staat om achter de schermen van het avontuur te kijken, inclusief hoe Pedrero zich heeft voorbereid op de competitie en hoe de Pan America 1250 zich gedroeg in de woestijn. Pedrero overtrof de verwachtingen en wist de ware capaciteiten van de motorfiets aan te tonen. Deelname van Harley-Davidson aan de race bevestigde het potentieel en betrouwbaarheid van de Pan America 1250TM.

Benieuwd naar de webserie? Klik gewoon op harley-davidson.it/ecorace. Het zijn mooie plaatjes, alleen doet die verrekte ondertiteling het niet.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen