Harley-Davidson Ride Out

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op moederdag – zondag 11 mei – organiseren Harley-Davidson Rotterdam en HOG – World Port Chapter een bijzondere ’Open Charity Ride Out’. De verwachting is dat vele honderden liefhebbers op de moeder aller motoren een niet te missen statement zullen maken. Ook niet-Harley rijders zijn zeer welkom! De volledige opbrengst van het evenement zal worden gedoneerd aan Stichting Pink Ribbon t.b.v. borstkankeronderzoek!

De Ride Out-route voert langs 3 prominente Rotterdamse ziekenhuizen: Daniel den Hoed, Erasmus MC en Havenziekenhuis. Niet zonder reden. Met deze Open Charity Ride Out wil Harley-Davidson Rotterdam de aandacht vragen en geld ophalen voor een speciaal onderzoek waarvoor Stichting Pink Ribbon geld ophaalt: ‘Karakteriseren van kankercellen in het bloed’. Een onderzoek dat de diagnostiek, behandeling en prognose van patiënten met uitgezaaide borstkanker kan verbeteren. En dat is hard nodig, want nog steeds overlijden in Nederland dagelijks 9 mensen aan de gevolgen van borstkanker.

Een van de boegbeelden van de Ride Out is Dees Berendsen (45). Ze haalde vorig jaar haar rijbewijs (na lang zeuren van haar man). ”Ik wilde per se een witte H-D motor. Die kleur wordt door de fabriek niet geleverd, maar de verkoper zei dat ze bij GL Paints hem prachtig wit konden spuiten. Nou, dan wil ik hem wit met het roze Pink Ribbon teken! riep ik toen meteen. Zo kan ik via mijn hobby aan zoveel mogelijk andere mensen duidelijk kan maken hoe belangrijk ik het werk van Pink Ribbon vind! En Harley-Davidson Rotterdam haakte er meteen op in door in samenwerking met Pink Ribbon een Ride Out te organiseren.”

Voor deze bijzondere gelegenheid worden alle deelnemers gevraagd om een roze tintje aan hun motor of outfit toe te voegen!

 

Start- en eindpunt van de Ride Out is: Harley-Davidson Rotterdam, Eerste Tochtweg 2A, Nieuwerkerk aan den IJssel. De start is om 11.00 uur.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?