Harley-dealer Oude Monnink in de prijzen

Elk jaar worden aan de beste Harley-Davidson dealers van de wereld per regio de ‘Bar & Shield’ Awards (naar het logo van Harley-Davidson) uitgereikt. Deze awards betekenen veel voor het netwerk van Harley-Davidson dealers. Voor de regio Nederland is de award toegekend aan Oude Monnink Motors in Vroomshoop.

Bij de toekenning van de award wordt gekeken naar zowel kwaliteit als kwantiteit. De prijs is voorbestemd voor dealers die het hoogste scoren bij een evaluatie op maar liefst 150 meetpunten, en die verder gaat dan alleen maar verkoopcijfers. Zo wordt er ook gekeken naar zaken als uitstraling van het pand en de showroom, opleidingsniveau van personeel en natuurlijk ervaringen van klanten.

Oude Monnink Motors is al meer dan 45 jaar actief als Harley-Davidson dealer. “Voor ons is deze award een grote eer! Nadat mijn vrouw Manon en ik de zaak hebben overgenomen van mijn vader, nu twintig jaar geleden, hebben we onze eigen identiteit aan de zaak gegeven. We hebben onze eigen visie erop losgelaten en deze award is een bevestiging voor onze manier van werken”, aldus Richard Oude Monnink.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?