vrijdag 1 maart 2024

Harley-dealer Oude Monnink in de prijzen

Elk jaar worden aan de beste Harley-Davidson dealers van de wereld per regio de ‘Bar & Shield’ Awards (naar het logo van Harley-Davidson) uitgereikt. Deze awards betekenen veel voor het netwerk van Harley-Davidson dealers. Voor de regio Nederland is de award toegekend aan Oude Monnink Motors in Vroomshoop.

Bij de toekenning van de award wordt gekeken naar zowel kwaliteit als kwantiteit. De prijs is voorbestemd voor dealers die het hoogste scoren bij een evaluatie op maar liefst 150 meetpunten, en die verder gaat dan alleen maar verkoopcijfers. Zo wordt er ook gekeken naar zaken als uitstraling van het pand en de showroom, opleidingsniveau van personeel en natuurlijk ervaringen van klanten.

Oude Monnink Motors is al meer dan 45 jaar actief als Harley-Davidson dealer. “Voor ons is deze award een grote eer! Nadat mijn vrouw Manon en ik de zaak hebben overgenomen van mijn vader, nu twintig jaar geleden, hebben we onze eigen identiteit aan de zaak gegeven. We hebben onze eigen visie erop losgelaten en deze award is een bevestiging voor onze manier van werken”, aldus Richard Oude Monnink.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen