donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Harley ingezet bij verkiezingscampagne

Achter op een Harley-Davidson reed Sarah Palin maandag Washington binnen. Het mediastuntje voedde de geruchten dat ze het als Republikeinse presidentskandidaat in 2012 wil opnemen tegen Barack Obama.

Palin, gekleed in een strakke zwarte spijkerbroek en een leren jack, nam deel aan Rolling Thunder, een tocht voor motorrijders die jaarlijks wordt georganiseerd als eerbetoon aan militaire veteranen. Toen ze arriveerde bij de verzamelplaats werd ze omstuwd door fans en handtekeningenjagers.

Andere deelnemers beschuldigden haar ervan de uitgangspunten van de rit, die altijd wordt gehouden tijdens het weekend van Memorial Day, te misbruiken voor eigen gewin. “Hier is geen plaats voor politici”, zei een van de critici. Palin hield vol dat ze alleen maar aanwezig was om veteranen te steunen.

“Geen betere manier om Washington te bekijken dan achter op een Harley”, liet ze na afloop van de rit weten.

Bron: De Volkskrant
Foto: ANP

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen