Harley ingezet bij verkiezingscampagne

Achter op een Harley-Davidson reed Sarah Palin maandag Washington binnen. Het mediastuntje voedde de geruchten dat ze het als Republikeinse presidentskandidaat in 2012 wil opnemen tegen Barack Obama.

Palin, gekleed in een strakke zwarte spijkerbroek en een leren jack, nam deel aan Rolling Thunder, een tocht voor motorrijders die jaarlijks wordt georganiseerd als eerbetoon aan militaire veteranen. Toen ze arriveerde bij de verzamelplaats werd ze omstuwd door fans en handtekeningenjagers.

Andere deelnemers beschuldigden haar ervan de uitgangspunten van de rit, die altijd wordt gehouden tijdens het weekend van Memorial Day, te misbruiken voor eigen gewin. “Hier is geen plaats voor politici”, zei een van de critici. Palin hield vol dat ze alleen maar aanwezig was om veteranen te steunen.

“Geen betere manier om Washington te bekijken dan achter op een Harley”, liet ze na afloop van de rit weten.

Bron: De Volkskrant
Foto: ANP

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?