zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Simpson ook naar Rhenen UPDATE

UPDATE 1-6-2011
Zoals wij al schreven, zal Marc de Reuver niet rijden in Rhenen. De Reuver staat namelijk vier weken buiten buiten spel. Tijdens de derde wedstrijd om het Belgisch Kampioenschap in Kester schoot hij na een springbult met zijn voet van de voetsteun en blesseerde zijn enkel. Gelijk vertrok De Reuver richting het ziekenhuis maar omdat zijn enkel erg dik was, konden de dokteren op dat moment nog niet met zekerheid zeggen wat er precies aan de hand was. Gisteren moest De Reuver terug komen in het ziekenhuis en werd geconstateerd dat alle buitenste enkelbanden zijn afgescheurd en stukjes bot eraf zijn. Dit betekent dat De Reuver minimaal vier weken buiten de strijd zal zijn. Hij zal hierdoor zeker het ONK in Rhenen en de Grand Prix’s in Frankrijk, Portugal en Spanje moeten missen.

BERICHT 31-5-2011
Op het laatste moment hebben zich nog een aantal bekende rijders aangemeld voor het KNMV ONK motorcross solo in Rhenen op donderdag 2 juni. In de MX1 kan de Engelsman Shaun Simpson worden bijgeschreven. Simpson is teamgenoot van Ken de Dijcker en moet in staat worden geacht om een Rhenen voor podiumplaats te gaan. Marc de Reuver, als hij fit genoeg is, en Herjan Brakke krijgen het zwaar in Rhenen want ook de Zweed Tom Söderstrom heeft zich nog als deelnemer gemeld.

In de MX2 zijn geen belangrijke wijzigingen te melden. Daar is Jeffrey Herlings de te kloppen man. Verder in de MX2 enkele afmeldingen van onbekende rijders en evenzoveel toevoegingen. In de damesklasse is wereldkampioene Steffi Laier aan de deelnemerslijst toegevoegd. Het ziet er naar uit dat alle klassen donderdag in Rhenen vol bezet zijn.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen