Harley is ‘cool’

Elk jaar onderzoekt CoolBrands uit welk merk in Engeland ‘het coolst van allen is’. Dit doen ze door 2.000 willekeurig gekozen mensen te benaderen. Voor Harley-Davidson heeft het onderzoek niet slecht uitgepakt want de Amerikaanse motorfabrikant eindigde op plaats drie, nipt achter Aston Martin en Apple. Onder andere Rolex, Google, Ferrari en Nike zijn volgens CoolBrands lang niet zo gaaf als Harley.

Top-10 coolste merken Engeland
1. Aston Martin
2. Apple
3. Harley-Davidson
4. Rolex
5. Bang & Olufsen

6. BlackBerry
7. Google
8. Ferrari
9. Nike
10. YouTube

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?