Harley ombouwen

QTEC-Engineering is een fabrikant van ombouwkits voor het ombouwen van een originele Harley naar een drie- of vierwieler.

Het is volgens QTEC geen enkel probleemom in één dag de Harley om te bouwen naar een Q3 of Q4. Enige voorwaarde is dat het een Twincam Softail van 2000 up moet zijn. Kosten? Het ombouwen begint met een prijs vanaf 16.577 euro. Maar dan heb je wel binnen één dag een super exclusief vervoersmiddel.

Klik hier voor meer informatie over het ombouwen van jouw Harley-Davidson.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.