Heb jij nog 67.000 euro te verspijkeren?

Norton heeft misschien wat problemen, maar de motoren van het bedrijf zijn nog steeds begeerd en de vraagprijzen zijn hoog. Een voorbeeld hiervan is deze Norton Domiracer die te koop is bij We Sell Classic Bikes. De motor staat op de lijst voor €67.532,- (£60.000,-). De Domiracer is nummer 46 uit een serie van slechts 50 ooit gemaakt.

De Norton Domiracer staat te koop in het Verenigd Koninkrijk en is een van de zeldzamere machines die het nieuwe Norton heeft geproduceerd. De motor is voorzien van de 961 cc parallell-twin en heeft een speciaal voor dit model ontworpen superlicht buizenframe.

De Domiracer is een knipoog naar de klassieke Norton racers die in de jaren zestig van de vorige eeuw meededen. De Domiracer zou tot stand zijn gekomen door ideeën van het personeel van het bedrijf. Hoofdontwerper Simon Skinner ging met deze ideeën aan de slag en bouwde met zijn team de motor.

De Domiracers zijn naar verluidt uitstekend te berijden en hebben zeer goede rijeigenschappen. Nu mag je op dat vlak voor €67.532,- ook wel wat verwachten van en op moderne leest geschoeide motor.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?