13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Help Cok van den Heuvel! UPDATE

UPDATE 30-1-2012
Het is inmiddels bijna twee weken na de brand bij Cok van den Heuvel maar nog altijd stromen de steunbetuigingen binnen. Marcus Kingma kwam met een wel heel bijzondere bijdrage, zoals je mag verwachten van hem, in de vorm van een mooie film. Ga er even rustig voor zitten…

BERICHT 20-1-2012
Help Cok van den Heuvel. Met deze dringende oproep hopen wij de pechvogel uit Tiel een beetje de goede richting op te helpen. Daarbij hebben we jullie hulp nodig. Hard nodig. Plunder je zolder, kijk nog een keer in de garage of loop je kledingkast kritisch door. Want Van den Heuvel kan veel, heel veel gebruiken.

“Gereedschap en bruggen om een werkplaatsje te kunnen inrichten voor vijf jongens en een paar oude motorfietsen waar ze aan kunnen sleutelen. Liefst een stel oude crossers en wat onderdelen, zodat ik de jongeren zo af en toe eens mee naar de crossbaan kan nemen. Dat was ook een project waar ik net aan begonnen was. Motor- en crosskleding is ook erg welkom. Ik hoop dat er mensen zijn die hun hand over het hart strijken, want we zijn niet rijk. Als je één emmer hebt en tien branden te blussen, moet je er negen laten gaan.”

Kun jij Van den Heuvel en de jongeren helpen? Stuur dan snel een mail naar redactie@www.motor.nl (onder vermelding van ‘Ik help Cok van den Heuvel’). Wij brengen je dan in contact met Cok.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen