Ducati is historisch en cultureel erfgoed

Wat velen al lang weten, is nu officieel bevestigd. Het Italiaanse ministerie van Cultureel Erfgoed en Activiteiten heeft verklaard dat het historisch archief en het museum van Ducati zich mogen voegen tot de lijst ‘Historisch Erfgoed’. Het archief en het museum wordt beheerd en verzorgd door de Ducati Foundation, waar Gianluigi Mengoli de voorzitter van is. Bijna alle credits gaan echter naar Livio Lodi, de wereldberoemde conservator van het museum.

Meer informatie over een fabrieks- en museumbezoek is te vinden op www.ducati.com/company/visit_us/index.do.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?