Help twee studenten! UPDATE

UPDATE 9-2-2012
Namens de twee studenten willen wij iedereen bedanken die de enquête ingevuld heeft. Mede dankzij jullie hulp zijn deze twee gasten een mooi stuk dichterbij het diploma (en hebben ze veel geleerd over vraagstellingen). Dat moet toch een prettig gevoel geven. Dank!

BERICHT 8-2-2012
Beste bezoekers van MOTOR.nl, twee marketingstudenten zijn druk bezig om voor hun opleiding een onderzoek te doen. Daarbij hebben ze jullie hulp nodig! Ze willen namelijk meer weten te komen over de Nederlandse motorrijder. Jij dus!

Het invullen van de enquête is volledig anoniem en kost slechts vijf minuutjes. Kortom, rook er eentje minder, sla een koffieronde over of laat dat mailtje maar tot morgen wachten. Vrienden van ons hebben hulp nodig. Namens Lars en Erik alvast veel dank!

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.