dinsdag 25 juni 2024

Help twee studenten! UPDATE

UPDATE 9-2-2012
Namens de twee studenten willen wij iedereen bedanken die de enquête ingevuld heeft. Mede dankzij jullie hulp zijn deze twee gasten een mooi stuk dichterbij het diploma (en hebben ze veel geleerd over vraagstellingen). Dat moet toch een prettig gevoel geven. Dank!

BERICHT 8-2-2012
Beste bezoekers van MOTOR.nl, twee marketingstudenten zijn druk bezig om voor hun opleiding een onderzoek te doen. Daarbij hebben ze jullie hulp nodig! Ze willen namelijk meer weten te komen over de Nederlandse motorrijder. Jij dus!

Het invullen van de enquête is volledig anoniem en kost slechts vijf minuutjes. Kortom, rook er eentje minder, sla een koffieronde over of laat dat mailtje maar tot morgen wachten. Vrienden van ons hebben hulp nodig. Namens Lars en Erik alvast veel dank!

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen