13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Help twee studenten! UPDATE

UPDATE 9-2-2012
Namens de twee studenten willen wij iedereen bedanken die de enquête ingevuld heeft. Mede dankzij jullie hulp zijn deze twee gasten een mooi stuk dichterbij het diploma (en hebben ze veel geleerd over vraagstellingen). Dat moet toch een prettig gevoel geven. Dank!

BERICHT 8-2-2012
Beste bezoekers van MOTOR.nl, twee marketingstudenten zijn druk bezig om voor hun opleiding een onderzoek te doen. Daarbij hebben ze jullie hulp nodig! Ze willen namelijk meer weten te komen over de Nederlandse motorrijder. Jij dus!

Het invullen van de enquête is volledig anoniem en kost slechts vijf minuutjes. Kortom, rook er eentje minder, sla een koffieronde over of laat dat mailtje maar tot morgen wachten. Vrienden van ons hebben hulp nodig. Namens Lars en Erik alvast veel dank!

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen