Herken de bergpas

Kenners van de mooiste stuurwegen van Europa gaan deze klus waarschijnlijk snel klaren, want de zomerpuzzel van 2013 bestaat uit tien bergroutes. Aan de hand van de aanwijzingen, plattegrond en een foto moet je een link kunnen leggen met de verschillende passen. Eitje toch? Succes en wie weet win jij één van die mooie prijzen. Herken de tien verschillende bergpassen in MOTOR Magazine nummer 15-16, een extra dik zomernummer, en vul het speciale formulier in. Let op! De uiterste inzenddatum is maandag 19 augustus 2013.

Eerste prijs
Set Conti SportAttack-banden t.w.v. € 496,-

Tweede prijs
ABUS Granit Detecto X-Plus-schijfremslot t.w.v. € 144,95

Derde prijs
Alpinestars Quick Seal Out-regenpak t.w.v. € 99,95

Vierde prijs
GC-motorjas Arrow t.w.v. € 99,-

Vijfde prijs
Bel-Ray-pakket met MotoWash, 6in1, Blue Tac Chain Lube, Engine Cleaner, Brake & Contact Cleaner à € 73,75

Zesde prijs
Richa Road Tracker-rugzak t.w.v. € 59,-

Troostprijs
3x MOTORcol
Waarde onschatbaar

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.