Schoots naar Amerika

Kijk, dat is nog eens bijzonder. De Nederlandse Nadieh Schoots gaat voor Kyle Wyman Racing de rest van de AMA Pro Vance & Hines Harley-Davidson-series rijden. Als voorbereiding start de 21-jarige uit Spijkenisse komend weekend alvast in een wedstrijd op Miller Motorsports Park. Jazeker, de baan die we nog kennen van het WK Superbike.

Schoots: “Ik richtte mij dit jaar op een paar deelnames in het AMA Supersport. Maar toen ik in contact kwam met Kyle Wyman en zijn XR1200-verhuurprogramma realiseerde ik mij al snel dat dit de beste optie was. Met steun van SSI, mijn hoofdsponsor uit 2011 en 2012, hebben we de eerste test al rond. Komend weekend rij ik tijdens de WERA Miller. Ik kan niet wachten om weer te racen en ben erg enthousiast over de aanstaande samenwerking met Kyle Wyman Racing!”
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.