vrijdag 29 maart 2024

Hero MotoCorp meent het serieus

Vorige week werd bekend dat Hero MotoCorp en Buell de krachten bundelen. Nog geen paar dagen later blijkt Hero plotseling ook de grootste geïnteresseerde in Ducati te zijn. De Italiaanse fabrikant zou 1 miljard euro moeten opbrengen, het drievoudige van de huidige eigenaar zeven jaar geleden voor Ducati betaalde.

"Ducati is nu een perfect bedrijf, maar voor verdere groei is de steun van een partner van wereldklasse noodzakelijk”, liet Andrea Bonomi, de bestuursvoorzitter van Investindustrial en daarmee eigenaar van Ducati, eerder weten. "Daar gaan we dit jaar naar toe werken.” BMW, Volkswagen en Mahindra hebben ook interesse in een overname van Ducati.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen