Hero MotoCorp meent het serieus

Vorige week werd bekend dat Hero MotoCorp en Buell de krachten bundelen. Nog geen paar dagen later blijkt Hero plotseling ook de grootste geïnteresseerde in Ducati te zijn. De Italiaanse fabrikant zou 1 miljard euro moeten opbrengen, het drievoudige van de huidige eigenaar zeven jaar geleden voor Ducati betaalde.

"Ducati is nu een perfect bedrijf, maar voor verdere groei is de steun van een partner van wereldklasse noodzakelijk”, liet Andrea Bonomi, de bestuursvoorzitter van Investindustrial en daarmee eigenaar van Ducati, eerder weten. "Daar gaan we dit jaar naar toe werken.” BMW, Volkswagen en Mahindra hebben ook interesse in een overname van Ducati.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.