13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Het is de maand van Ducati!

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Wij nodigen u graag uit om de Ducati Month te ervaren bij uw Ducati dealer van 5 april tot en met 3 mei 2014, met de Nationale Open House op 19 april. Deze maand is het perfecte moment om ons gehele 2014 assortiment te ontdekken met een testrit en te kunnen profiteren van de speciale aanbiedingen op de Ducati 1199 Panigale, de Multistrada 1200, de Streetfighter 848 en op de motoren uit de Hypermotard familie.

Ducati Pilot Pack. The perfect combination.
Rijden op een 1199 Panigale is een hele ervaring, maar in een compleet motorpak in de kleuren van “Ducati Corse” is het de ultieme ervaring. Bij aankoop van een Ducati 1199 Panigale tijdens de Ducati Month ontvangt u het Pilot Pack met een Ducati SBK helm, Ducati Dainese leren race overal, TCX racelaarzen, Ducati Performance handschoenen en een Ducati Dainese rugbeschermer, ter waarde van € 2 600 *. De 1199 Panigale is verkrijgbaar vanaf € 23 490.

New Ducati Diavel. Don’t call me a cruiser.
Adembenemend design met een innovatieve LED koplamp, verbeterd rijcomfort, 162 pk van de nieuwste generatie Testastretta motor en een ongelooflijke wendbaarheid: de nieuwe Diavel verandert de regels van het cruiser concept. Ontdek de nieuwe Diavel bij uw Ducati dealer vanaf € 20 490.

The Multistrada 1200. Touring meets passion.
Bij aankoop van een Ducati Multistrada 1200 tijdens de Ducati Month ontvangt u € 1 000 extra inruilpremie en een extra jaar garantie. Bij geen inruil ontvangt u de waarde van deze inruilpremie in de vorm van Ducati kleding of accessoires* De Multistrada 1200 ABS is verkrijgbaar vanaf € 18 990 . 

Bij aankoop van de Streetfighter 848 of een motor uit de Hypermotard familie ontvangt u € 750 inruilpremie *.

*Alle acties zijn geldig van 5 april tot en met 3 mei 2014. 

Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelHet seizoen kan beginnen
Volgend artikelTamburini in beeld

Gerelateerde artikelen