Het is prijzenslag bij Motoria!

Afgelopen jaar hield Motoria de jaarlijkse krasactie. Dit jaar gooien ze het over een andere boeg. Het is namelijk Prijzenslag bij Motoria! 

Hoe werkt het?
De klant ontvangt credits bij orders vanaf €100,- (netto excl. BTW) die via de webshop worden geplaatst. Bij elke €50,- (netto excl. BTW) ontvangt de klant een halve credit (0,5 punt).

Credits kunnen verzilverd worden door via de webshop te gaan naar de PRIJZENSLAG actiepagina. Om kans te maken op een van de prijzen kan men een ‘spin’ geven aan het Prijzenrad. Bij het verzilveren worden de credits in mindering gebracht op het saldo.

Prijzen
Er zijn dit jaar meer dan 300 prijzen te winnen met als absolute hoofdprijs een Yamaha Dragstar, custom-made door JC Motors in Kapelle. 

Deze motor is deels opgebouwd uit onderdelen die verkrijgbaar zijn bij Motoria. De motorfiets is mede mogelijk gemaakt door Michelin. De banden op deze motorfiets zijn van het type Commander II.

De klant spaart credits van 14 maart t/m 30 juni 2016. Credits kunnen worden ingewisseld t/m 31 augustus 2016. 

Over Motoria (algemeen) Motoria SN B.V. is één van de grootste distributeurs van motorbanden, -onderdelen en accessoires voor de motorvakhandel in de Benelux, met meer dan 20.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?