Meest idiote quad ooit: de Lazareth Wazuma V12

Onlangs hadden we de Lazareth LM 847, ook een quad maar wel eentje die daadwerkelijk kantelde. Deze quad blijft vlak, maar gaat nog wel even een overtreffende trap harder. Deze Lazareth Wazuma heeft namelijk een 5.0 liter V12 uit een BMW 7-Serie. Rechtop zittend schrap zetten met 350 paardenkrachten richting de aandrijving…

Wat dat kost? Twee ton… En hoe dat klinkt? Hels!

[justified_image_grid ids=23560,23561,23562,23563]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.