Het verhaal achter de foto

Bovenstaande foto kwam bij de redactie meerdere malen voorbij op Facebook en we begonnen ons steeds meer af te vragen hoe je in deze situatie belandt. Wat kan er gebeurd zijn waardoor je motor zo belandt op deze rotspartij?  

Zoals het er voor ons uit ziet is dit een vrij leuk weggetje om te rijden met alle bochten, met hier en daar wat stenen langs de weg om het landschap op te vrolijken. Wellicht is de eigenaar uit de bocht gevlogen, of is de motor zelf aan de wandel gegaan. Wij zijn op zoek naar de eigenaar van deze motor: wie ben je en wat is er gebeurd waardoor deze foto gemaakt kon worden? Kon je zelf de foto nog maken of is de foto van een toevallige voorbijganger? Ken of ben je de eigenaar van deze motor? We komen graag in contact met je via redactie@moto73.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.