woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Het verhaal achter de foto

Bovenstaande foto kwam bij de redactie meerdere malen voorbij op Facebook en we begonnen ons steeds meer af te vragen hoe je in deze situatie belandt. Wat kan er gebeurd zijn waardoor je motor zo belandt op deze rotspartij?  

Zoals het er voor ons uit ziet is dit een vrij leuk weggetje om te rijden met alle bochten, met hier en daar wat stenen langs de weg om het landschap op te vrolijken. Wellicht is de eigenaar uit de bocht gevlogen, of is de motor zelf aan de wandel gegaan. Wij zijn op zoek naar de eigenaar van deze motor: wie ben je en wat is er gebeurd waardoor deze foto gemaakt kon worden? Kon je zelf de foto nog maken of is de foto van een toevallige voorbijganger? Ken of ben je de eigenaar van deze motor? We komen graag in contact met je via redactie@moto73.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen