HiBRA Aalsmeer 2012

In het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 september wordt in Aalsmeer op het bedrijventerrein Hornmeer voor de elfde achtereenvolgende keer het motorsportevenement HiBRA gehouden. Na het succesvolle jubileum in 2011 staan ook dit jaar de 3 uur van Aalsmeer op het programma. Een klassieke langeafstandsrace die op zaterdagavond 8 september wordt verreden vanaf 19.30 uur.

Spektakel met pitsstops voor brandstof en rijderswissels. Rijden in daglicht, schemer en volledige duisternis waarbij de coureurs zich moeten houden aan de gemiddelde rondetijden. Bekende namen uit de Nederlandse motorsportwereld hebben hun deelname toegezegd, maar ook diverse buitenlandse coureurs zullen acte de présence geven. Kortom, je mag de 3 uur van Aalsmeer niet missen!

HiBRA heeft na tien jaar inmiddels internationale bekendheid verworven als een gratis toegankelijk evenement dat jaarlijks ruim 10.000 motorliefhebbers trekt. Op het bedrijventerrein Hornmeer in Aalsmeer genieten zij op zondag 9 september van spectaculaire demonstraties en races met historische motoren, die worden verreden door het Classic Racing Team en special guests.

Meer informatie: www.hibra-aalsmeer.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.