13 C
Nederland
maandag 27 juni 2022

HiBRA Aalsmeer 2012

In het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 september wordt in Aalsmeer op het bedrijventerrein Hornmeer voor de elfde achtereenvolgende keer het motorsportevenement HiBRA gehouden. Na het succesvolle jubileum in 2011 staan ook dit jaar de 3 uur van Aalsmeer op het programma. Een klassieke langeafstandsrace die op zaterdagavond 8 september wordt verreden vanaf 19.30 uur.

Spektakel met pitsstops voor brandstof en rijderswissels. Rijden in daglicht, schemer en volledige duisternis waarbij de coureurs zich moeten houden aan de gemiddelde rondetijden. Bekende namen uit de Nederlandse motorsportwereld hebben hun deelname toegezegd, maar ook diverse buitenlandse coureurs zullen acte de présence geven. Kortom, je mag de 3 uur van Aalsmeer niet missen!

HiBRA heeft na tien jaar inmiddels internationale bekendheid verworven als een gratis toegankelijk evenement dat jaarlijks ruim 10.000 motorliefhebbers trekt. Op het bedrijventerrein Hornmeer in Aalsmeer genieten zij op zondag 9 september van spectaculaire demonstraties en races met historische motoren, die worden verreden door het Classic Racing Team en special guests.

Meer informatie: www.hibra-aalsmeer.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen