Foto > Nieuwe Z800

Soms zegt een foto meer dan duizend woorden. Soms moet een foto meer dan duizend woorden zeggen want meer dan deze plaat laat Kawasaki voorlopig niet los over de nieuwe Z800. Helemaal niets? Nou vooruit, de Z800 krijgt een  806 cc metend motorblok en is de opvolger van de Z750. Kawasaki zet hoog in want volgens de Japanners heeft de 2013 Z800 alles in huis om verkooprecords in het naked-segment te verbreken. Meer op 2 oktober op de Duitse Intermot.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?