High-Bike Testcenter 2019: motoren testen in de Alpen

Op 1 juni gaat het High-Bike testcentrum Paznaun in Ischgl weer open. Of zoals ze zelf omschrijven: ‘Het enige motor testcentrum van Europa met meerdere merken’. De nieuwste modellen van BMW, KTM Triumph, Yamaha en Aprilia – zo’n 40 in getal – kun je vanaf begin juni tot en met eind september zelf testen. In de Alpen!

High-Bike testcentrum Paznaun in Ischgl doet dit al voor het negende jaar en in die jaren zijn zo’n 15.000 testritten gemaakt. Voor de testritten zijn zo’n 14 verschillende routes uitgezet door Tirol, Bavaria, Voralberg en Zuid-Tirol. Op aanvraag krijg je een GPS op je stuur, anders moet je het doen met een geprinte versie.

En wat kost dat?

De huurprijs van een motor bedraagt, exclusief brandstof, tussen de €100,- en €120,-. Op vertoon van de ‘Silvretta All-Inclusive Pas’ ligt de prijs tussen de €80,- en de €100,-. Het testcentrum verhuurt ook Rukka-pakken (vrouw en man), Schuberth helmen en Daytona laarzen voor een kleine toeslag.

Meer informatie www.highbike-paznaun.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.