Inhoud, routes & video’s Promotor 04/2019

Toeren

LangsteDagTocht: Stille tocht

Geen hond, geen kip, geen donder, geen zak. Tijdens de LangsteDagTocht 2019 rijden we van Niemendal via Doodstil naar Nergenshuizen en komen we 250 kilometer lang geen stoplicht tegen.

LEES VERDER 

TankTasTocht 3: Noord-Brabant

Het Rijke Roomse leven. Vertel mij wat. Ik kom er vandaan. Ik ken de benauwde seksuele moraal. De hardleersheid van de clerus. Toen aartsbisschop Simonis in de jaren tachtig van de vorige eeuw het verschil tussen man en vrouw mende te kunnen verklaren uit het verschil tussen eicel (‘passief’) en zaadcel (‘actief’) wist ik: wegwezen.

LEES VERDER

Portugal: Wachten op de Big One

Het is niet de vraag óf hij komt, maar wannéér hij komt. De tsunami die vanaf zee huizenhoog komt aanstormen en de hele kustverdediging wegvaagt. Het kan morgen zijn, of over duizend jaar. Niet alleen in Nederland klinkt dit doemscenario bekend. In Portugal zitten ze met dezelfde dreiging.

LEES VERDER

Kawasaki Top Tour Yorkshire

Op een Kawasaki wil je vooral mooie kilometers rijden. Dat is Kawasaki zich ter dege bewust. Daarom organiseren ze samen met MotorNL de exclusieve Kawasaki Tour 2019. Bestemming: Midden-Engeland.

RESERVEER

Toscane: ongerept, wild en verlaten

Is dit Toscane? Het noordwesten van de regio presenteert zich anders dan we hadden gedacht. Niet het geijkte cliché van glooiend landschap met cipressenlaantjes, maar juist wild, sober en vol verrassingen. En het stikt er van de charmante motorweggetjes.

LEES VERDER

Promotor Reizen

Motoren getest

  • KTM 790 Adventure (R)
  • Harley-Davidson Touring modellen
  • Lezerstest Kawasaki Versys 1000 SE
  • Topstaat: BMW F800R, Honda VFR800X Crossrunner, Yamaha MT-09

Spullen

Bluetooth in de helm

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.