High-Bike testcentrum geopend

Deze zomer opent Ischgl/Paznaun (Tirol) het ‘High-Bike testcentrum’. Van juni tot oktober 2011 kunnen motorrijders een testrit maken door de bergen op de nieuwste motoren. In totaal zijn er dertig verschillende types beschikbaar van BMW, Ducati, KTM en Triumph. Voor de huur van de motoren wordt slechts een kleine vergoeding gevraagd.

Wie niet beschikt over de juiste motorkleding en/of helm kan dit allemaal huren. De motoren worden dagelijks geïnspecteerd en schoongemaakt door ervaren monteurs en verkeren, net als de huurkleding en helmen, in goede conditie. Afhankelijk van het model bedragen de kosten voor één dag motor huur tussen de 50 en 80 euro, exclusief borg.

Voor maximaal tourgenot krijg je bij de huur van een motor een gratis routeboek waarin tien tochten beschreven zijn, variërend van 200 km tot 350 km. Verschillende hoteliers bieden tours aan onder begeleiding van een gids. Het High-Bike testcentrum is dagelijks geopend van 08.00 uur tot 12.00 uur voor het afhalen van motoren. Tussen 16.30 uur en 18.30 uur kunnen de motoren worden terug gebracht.

Meer info staat op www.highbike-paznaun-com en op www.ischgl.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.