Hiphop-ster Chris Brown verdwaald op de Wallen

Het zal wel helemaal het leven zijn om een grote ster van de muziekwereld te wezen. Dat je gewoon de binnenstad van Amsterdam in kunt met drie crossers, zonder helmen en dat de politie je glimlachend staande houdt en zelfs met je op de foto gaat. Zoals bij Chris Brown van het weekend.

Even voor de mensen die geen idee hebben wie Chris Brown is; hij is een Amerikaanse hiphop-ster, als in dat hij zingt en danst, maar desalniettemin werd Brown vooral beroemd omdat hij zijn toenmalige vriendin, zangeres Rihanna, aardig wat tikken verkocht.

Toen stond hij nonchelant voor het gerecht en nu staat hij even zo nonchelant de politie te woord in onze hoofdstad. Volgens entertainment-site TMZ zou Brown ook nog stoned geweest zijn. Lijkt er dus op dat hij nog talent heeft ook, aangezien het internet vol staat met filmpjes van mensen in minder bedwelmde staat die een dergelijk apparaat niet onder controle konden houden.
Hoe dan ook laat Chris Brown via zijn Instagram weten dat hij de politie hier aardig vindt en dat hij afraad met net gekochte kentekenloze motoren het centrum van Amsterdam in te gaan.

Hij kwam er met een boete vanaf. En een foto dus.

Foto’s en video: Politie PACB, Instagram/chrisbrownofficial en TMZ

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?