13 C
Nederland
vrijdag 1 juli 2022

Hiphop-ster Chris Brown verdwaald op de Wallen

Het zal wel helemaal het leven zijn om een grote ster van de muziekwereld te wezen. Dat je gewoon de binnenstad van Amsterdam in kunt met drie crossers, zonder helmen en dat de politie je glimlachend staande houdt en zelfs met je op de foto gaat. Zoals bij Chris Brown van het weekend.

Even voor de mensen die geen idee hebben wie Chris Brown is; hij is een Amerikaanse hiphop-ster, als in dat hij zingt en danst, maar desalniettemin werd Brown vooral beroemd omdat hij zijn toenmalige vriendin, zangeres Rihanna, aardig wat tikken verkocht.

Toen stond hij nonchelant voor het gerecht en nu staat hij even zo nonchelant de politie te woord in onze hoofdstad. Volgens entertainment-site TMZ zou Brown ook nog stoned geweest zijn. Lijkt er dus op dat hij nog talent heeft ook, aangezien het internet vol staat met filmpjes van mensen in minder bedwelmde staat die een dergelijk apparaat niet onder controle konden houden.
Hoe dan ook laat Chris Brown via zijn Instagram weten dat hij de politie hier aardig vindt en dat hij afraad met net gekochte kentekenloze motoren het centrum van Amsterdam in te gaan.

Hij kwam er met een boete vanaf. En een foto dus.

Foto’s en video: Politie PACB, Instagram/chrisbrownofficial en TMZ

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelGetest: EBR 1190SX
Volgend artikelWij willen JOUW TT-foto!

Gerelateerde artikelen