Wij willen JOUW TT-foto!

Altijd al met je foto in MOTO73 willen staan en plannen om naar de Dutch TT te gaan? Let dan even goed op, want we zijn op zoek naar jou! In het TT-verslag willen we namelijk een schitterend foto-overzicht plaatsen van de wijze waarop jullie de Nederlandse GP hebben beleefd.

Daarbij is letterlijk niets te gek, dus laat je fantasie en creativiteit gerust de vrije loop. Actieplaten, sfeerfoto’s, nachtopnamen, crashseries of wilde taferelen op de camping, jullie bepalen zelf wat er op deze bijzondere pagina’s gaat komen.

‘Insturen’ kan via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #OnzeTT of via redactie@moto73.nl onder vermelding vanOnzeTT, waarbij e-mail de voorkeur heeft omdat dan de resolutie behouden blijft. Verstuur je TT-foto liefst nog vanaf het circuit in Assen, want maandag 27 juni – de dag na de TT – moet alles al naar de drukker. Uiteraard plaatsen wij elke foto met naamsvermelding. Over een bijzonder TT-souvenir gesproken.

Foto’s: 2Snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.