13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

HocoParts en Mitas werken samen

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Vanaf heden zijn de motorfietsbanden van het Tsjechische bandenmerk Mitas ook leverbaar via Hoco Parts B.V.! Het Barneveldse bedrijf zal voor Mitas de distributie van de motorfietsbanden in Nederland op zich nemen.

Over Mitas
Het in Praag opgerichte Mitas is een Tsjechische bandenfabrikant die uitsluitend motorfiets-, agrarische en industriële banden produceert. Het merk is opgericht in de 30-er jaren en groot geworden met de productie van agrarische en industriële banden. In diverse fabrieken worden de merken Mitas, SAVA, en Continental (onder licentie) geproduceerd. Deze productie vindt plaats in Europa en Amerika. De ambities van het merk zijn groot, zo wil men in de motor- en scooterbandensector een grotere rol gaan spelen. Mitas heeft mede daarom vorig jaar zelfs concurrent SAVA overgenomen. Het huidige Mitas banden assortiment bestaat uit competitief geprijsde kwaliteitsbanden voor scooter MX, enduro en sport motoren. 

Ook is Mitas wereldwijd marktleider met speedway banden. Verder is Mitas toonaangevend met motorbanden voor de Dakar.

Over Hoco Parts
Hoco Parts is dé kwaliteitsgroothandel in motoronderdelen en -accessoires en al ruim 40 jaar leverancier voor de motorvakhandel in de Benelux. Het zeer brede assortiment van Hoco Parts bestaat uit meer dan 75.000 verschillende producten, variërend van banden tot bougies en van remblokken tot uitlaten. Ook alle grote bandenmerken zijn vertegenwoordigd. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hoco Parts via info@hocoparts.com of kijk voor de dealers waar u de Mitas banden kunt bestellen op www.hocoparts.com. 

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen