Honda: 5 jaar garantie en pechhulp op alle motoren

5 jaar garantie wordt nu standaard aangeboden op alle nieuwe Honda motorfietsen. Vanaf 1 januari geldt voor het hele gamma een garantie van 2 jaar + 3 jaar. De garantie is overdraagbaar en zal de verschillende eigenaars gedurende deze periode volgen

Betrouwbaarheid is een kenmerk van het merk. De aandacht die is besteed aan de kwaliteit van de ontwikkeling en de constructie van elk van onze motorfietsen wordt nu weerspiegeld in deze garantie van gemoedsrust. Dit is geen tijdelijk aanbod maar een bewering! Honda is het eerste merk op de markt dat een dergelijke garantie biedt op zijn volledige gamma.

2023 Honda Hornet, een hersenspinsel uit Amerika

Elke nieuwe Honda motorfiets die vanaf 1 januari 2022 wordt geregistreerd, krijgt 2+3 jaar garantie zonder extra kosten. Deze garantie gaat gepaard met een bijstandsdienst om een compleet pakket te vormen, bedoeld om de gemoedsrust van de eerste eigenaar of zijn opvolger te garanderen.

De garantie is inderdaad overdraagbaar, wat betekent dat deze de verschillende eigenaars* gedurende de eerste 5 jaar zal volgen. Dit zal ook de doorverkoopwaarde van de motor gedurende deze periode verhogen. Sommige mensen houden ervan hun stijl te veranderen, zich te laten verleiden door nieuwigheid, voor hen zal de verandering gemakkelijker zijn. Anderen, die hun motor langer wensen te houden, kunnen dankzij deze verhoogde garantie met de nodige gemoedsrust ten volle van hun motor genieten.

Deze uitgebreide garantie geldt op het gehele gamma, op voorwaarde dat de motorfiets in de Benelux* is geregistreerd.

*De volledige voorwaarden zullen beschikbaar zijn op Honda.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?