Honda Adventure Week 19 t/m 25 maart

honda_adventure_week

Opnieuw trekt Honda aandacht met z’n Adventure modellen. Een hele week lang. Van 19 t/m 25 maart proefrijden bij de dealer. Ook op de Africa Twin Adventure Sport.

De Honda Africa Twin Adventure Sports is momenteel de adventure die de meeste aandacht trekt. Onterecht is dat niet, want het is een begerenswaardige motor. Maar je zou bijna vergeten dat Honda nog meer adventure modellen heeft. En die mogen ook shinen tijdens de Honda Adventure Week van 19 t/m 25 maart.

Da’s een week met Adventure Deals, maar ook Adventure Experience. Want iedereen die een Honda Adventure kopen, krijgt ook een gratis Honda Adventure training twv 199 euro cadeau.

Naast de Africa Twin Adventure Sports kun je ook proefrijden op onderstaande Honda adventures:

Alles over een proefrit, Adventure Deals en Adventure Experience vindt je hier.

*Klik op de link en lees de test!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?