woensdag 8 februari 2023

Marathonmotor: Suzuki GSX-R600

Marathonmotor: Suzuki GSX-R600. Giovanni van den Bergh had nooit verwacht dat hij elf jaar na aankoop van zijn Suzuki GSX-R600 nog in het bezit zou zijn van deze motor. In opmaat naar een Ducati kocht hij de Suzuki om die op een later tijdstip, als de financiën het toe zouden laten, in te ruilen op een sportieve Ducati. Maar dat moment is nooit gekomen. Wel is de liefde voor de GSX-R600 met ruim 96.000 km op de teller alleen maar gegroeid. Dat er in Giovanni van den Bergh (38) uit...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Peter van der Sanden
Sinds 2004 is Marathonmotor een vaste rubriek in Moto73 van Peter van der Sanden, waarbij het gaat over motoren die al flink wat kilometers hebben afgelegd en waarvan de historie grotendeels bekend is. Bij Van Sleeuwen Motoren aan de Antoniusstraat 60 in Volkel (Moto73 expert) worden deze motoren aan een uitgebreide technische inspectie onderworpen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen